ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Γιώργου Διαμαντόπουλου. Τέτοιου είδους φασιστικές συμπεριφορές είναι απαράδεκτες σε μια Δημοκρατία και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΚΑΓΙΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ιστιοπλοΐα. Με κόπους και στερήσεις, αλλά και με συνεργασία και ψυχή ήρθε και η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους αθλητές μας. Γέμισαν όλους τους Έλληνες χαρά και υπερηφάνεια και κράτησαν ψηλά τη σημαία της Ελλάδας».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ελληνικός λαός άκουσε για ακόμη μια φορά σε αυτή τη διοργάνωση τον Εθνικό μας Ύμνο νοιώθοντας υπερηφάνεια και συγκίνηση. Ο Λευτέρης απέδειξε πως με πείσμα, σκληρή δουλειά και επιμονή μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να στεφθεί νικητής».

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Ο Δεκαπενταύγουστος είναι από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, μια γιορτή αφιερωμένη στην Παναγία, τη Μητέρα όλων των Χριστιανών, από τη Θεία Χάρη της οποίας εκατομμύρια πιστοί αντλούμε αισιοδοξία, δύναμη κι ελπίδα. Στους ιερούς ναούς και στα ταπεινά ξωκλήσια απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την επικράτεια, αλλά και στις χώρες της Διασποράς, οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι τιμούν την Αγιοσύνη της με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ - ΠΑΣΟΚ - ΗΓΕΣΙΑΣ Ν.Δ. ΝΑ ΜΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ -ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Βιάζονται πολύ εκεί στο Ποτάμι, όπως επίσης στο ΠΑΣΟΚ και σε μερίδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στον αστερισμό Σαμαρά-Μητσοτάκη, να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ-Ανδρέα Γεωργίου.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ το καλοκαίρι του 2010, την περίοδο που διορίστηκε επικεφαλής της ο επί χρόνια υπάλληλος του ΔΝΤ Ανδρέας Γεωργίου και το ετεροχρονισμένο φούσκωμα του ελλείμματος, με μοχλό το περίφημο μυστικό SWAP της Goldman Sachs του 2001 του μέγα αρχιερέα της διαπλοκής κ. Σημίτη.

Περισσότερα...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για τον αγώνα που έδωσε ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10 χλμ σε ανοιχτή θάλασσα και τον συγχαίρουμε για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, ισάξιου του χρυσού. Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την προσπάθεια αυτή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι παράδειγμα πίστης, μαχητικότητας, επίπονης και σκληρής δουλειάς, και τελικά δικαίωσης».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΟΥ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το χαμό του άτυχου πυροσβέστη, Ευάγγελου Πάνου, που θυσιάστηκε στην επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Βοιωτία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του στο Πυροσβεστικό Σώμα».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

«Το ΠΑΣΟΚ ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Ο ελληνικός λαός δρέπει τους καρπούς της πολιτικής του και αναγνώρισε «την προσφορά του στον τόπο» στις εθνικές εκλογές. Το μόνο που απομένει στην κ. Γεννηματά είναι να ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ ουρά της Νέας Δημοκρατίας του νεοφιλελεύθερου κ. Μητσοτάκη και των ακροδεξιών στοιχείων που εμπεριέχει».