ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

«Σαράντα δύο χρόνια από την αποφράδα ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, η Τουρκία εξακολουθεί να κατέχει το 40% του μαρτυρικού νησιού κατά παράβαση όλων των ψηφισμάτων και των αποφάσεων του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαίου.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας για την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση που σκόρπισε το θάνατο δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών, ανάμεσά τους και μικρών παιδιών, στη Νίκαια της Γαλλίας ανήμερα της εθνικής επετείου της Γαλλικής Επανάστασης.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕΓΑΔΟΥΚΑ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη θλίψη μας για την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Μεγαδούκα. Ο Νίκος Μεγαδούκας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ασίγαστο πάθος και διακρίθηκε για την εγκυρότητά του, τη βαθύτατη καλλιέργειά του και τη σεμνότητά του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας».

ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί υποτιθέμενης συμμετοχής μου σε εταιρεία που μετέχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι ψευδή και ανυπόστατα».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗ

«Με το θάνατο του κορυφαίου φιλόλογου, μεταφραστή της Ιλιάδας και της Οδύσσειας του Ομήρου και πανεπιστημιακού δασκάλου, του Δημήτρη Μαρωνίτη, ο πνευματικός κόσμος έγινε από σήμερα όντως φτωχότερος.

Περισσότερα...

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου, Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συμμετείχε στις προσυνεδριακές συνδιασκέψεις του Κινήματος Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας στη Λαμία το Σάββατο 09 Ιουλίου 2016 και Δυτικής Μακεδονίας - Ηπείρου στα Ιωάννινα τη Κυριακή 10 Ιουλίου 2016. 

prosynedriolamia2016

Περισσότερα...