ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

«Η επέτειος της Σφαγής στο μαρτυρικό Δίστομο, στις 10 Ιουνίου του 1944, είναι ημέρα μνήμης και συναίσθησης του ιστορικού χρέους.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ»

«Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να εφαρμόσει στη χώρα μας σκληρά και ακραία νεοφιλελεύθερα μέτρα που θα φέρουν τη σφραγίδα του ΔΝΤ και μόνο. Αυτές τις πολιτικές εφάρμοσε ως υπουργός της αλήστου μνήμης κυβέρνησης Σαμαρά: απολύσεις, περικοπές και ξανά απολύσεις.

Κατά τα άλλα, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει άπλετο χρόνο μπροστά του να κάνει όσα όνειρα θερινής νυκτός επιθυμεί».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Είναι οδυνηρή η απώλεια ενός παιδιού και ο πόνος του πατέρα και της μητέρας αβάσταχτος. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του κ. Νίκου Νικολόπουλου για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ

«Οι απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης κυβερνητικών στελεχών και γενικά πολιτικών προσώπων, όπως η τρίτη κατά σειρά επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, είναι αποκρουστικές και απαράδεκτες ενέργειες σε μια Δημοκρατία. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τις καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Τα σχέδια των όποιων φυσικών και ηθικών αυτουργών θα πέσουν στο κενό».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Τόσα κατάλαβε ο ημιμαθής κ. Θεοδωράκης από τα συμπεράσματα μεγάλης διεθνούς έρευνας σε 10 χώρες σχετικά με τον προβληματισμό των Ευρωπαίων για την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόσα λέει.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε απερίφραστα τη νέα αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης και είχε ως τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο αθώων πολιτών και δεκάδες τραυματίες».

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ «ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» ΣΤΟΥΣ Γ. ΝΤΣΟΥΝΟ ΚΑΙ ΧΡ. ΚΟΥΤΡΑ

«Στις διαπραγματεύσεις αποτρέψαμε τα χειρότερα. Με το κλείσιμο της αξιολόγησης η ελληνική οικονομία θα μπει σε σταθερή τροχιά»

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕKΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ «REAL NEWS»

«Κατανοούμε την απέραντη θλίψη του κ. Σαμαρά για το γεγονός ότι με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη συμφωνία για το χρέος έκλεισε ο κύκλος της αβεβαιότητας για την Πατρίδα μας. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο τέως πρωθυπουργός, ο οποίος είχε τζογάρει στην πολιτική αποσταθεροποίηση της σημερινής κυβέρνησης χωρίς να νοιάζεται για την τύχη της Ελλάδας.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ OFFSHORE

«Εφόσον ο κ. Κουμουτσάκος ισχυρίζεται ότι «και οι δύο ρυθμίσεις της κυβέρνησης καταλήγουν στο ίδιο πλυντήριο», γιατί τότε η ΝΔ αποχώρησε και δεν υπερασπίστηκε τη θέση της στη Βουλή, αν πραγματικά είναι αυτή η θέση της; Αντιθέτως, με τη στάση της η Ν.Δ. τήρησε αιδήμονα σιωπή.

Περισσότερα...