ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΧΩΝΙ - 11/5/2014

«Να αγωνισθούμε για μια Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη»

efimeridatoxwni11052014

 

«Στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμά μας στην κάλπη, Να μην αφήνουμε άλλους να ορίζουν τις ζωές μας. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στην Ε.Ε.

Στην Ε.Ε. χρειαζόμαστε φωνές που δεν θα μασήσουν τα λόγια τους. Που θα μας υπερασπισθούν και θα ταχθούν με ξεκάθαρη στάση απέναντι στην ομοσπονδιοποίηση, τη μαζοποίηση των λαών της Ευρώπης με μία δήθεν πολιτική ένωση. Υπάρχει σοβαρό δημοκρατικό έλλειμμα με διορισμένους υπαλλήλους, τεχνοκράτες να λαμβάνουν αποφάσεις και τους περισσότερους ευρωβουλευτές να πηγαίνουν για το lifestyle, ξεχνώντας ότι εκεί τους έστειλε ο λαός για να υπερασπισθούν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Μας έκαναν έρμαιο των τραπεζιτών και της αλαζονικής συμπεριφοράς της κυρίας Μέρκελ και του Σόιμπλε, που θέλει να βάλει Επίτροπο για τους κρατικούς προϋπολογισμούς. Μας βυθίζουν ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση. Εξανεμίζουν κάθε προοπτική ανάπτυξης. Καθιστούν τη χώρα μας αποικία του ξένου παράγοντα. Να δώσουμε, λοιπόν, οριστικό τέλος στα κόμματα της συγκυβέρνησης, τα οποία πάνε να αλλάξουν ονόματα για να μην πληρώσουν τα χρέη τους. Η προπαγάνδα από μερίδα των μίντια, μεγαλοεκδοτών και μεγαλοκαναλαρχών, απελπισμένων πολιτικών που αναζητούν τη διάσωση της πολιτικής τους πορείας και δημοκοπικών εταιρειών, και οι απειλές του τύπου «ομοσπονδιοποίηση ή διάλυση» δεν πείθουν κανέναν. Το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που καταπολεμήθηκε όσο κανένα άλλο, άντεξε ακόμα και όταν κάποιο θέλησαν να μας εξαφανίσουν. Αντέξαμε, γιατί είμαστε Έλληνες πολίτες και όχι επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε έτοιμοι να αγωνισθούμε για μία καλύτερη Ευρώπη, με την Ελλάδα μας εθνικά κυρίαρχη, βροντοφωνάζοντας για τα δίκαια του Ελληνικού λαού.»