ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΧΩΝΙ - 30/12/2014

«Να αναπνεύσουμε και πάλι αέρα ελευθερίας»

toxoni30122104

Μια ακόμη γεμάτη χρονιά τελειώνει, με τα άσχημα και τα καλά που μας έδωσε. Μια νέα έρχεται δίνοντάς μας την ευκαιρία για απολογισμό, αλλά και νέους στόχους και νέους αγώνες.

Ευχόμαστε το 2015 να είναι η χρονιά που θα βρει τον Ελληνισμό σοφότερο, ενωμένο και αποφασισμένο να αφήσει μια για πάντα πίσω του μια εποχή με ολέθριες επιλογές, που έκαναν ένα έθνος να υποφέρει, οδηγώντας εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες στο όριο της φτώχειας. Να είναι η χρονιά που ο ελληνικός λαός δεν θα παρασυρθεί ξανά από άπληστους, διεφθαρμένους, τυχάρπαστους τυχοδιώκτες που λειτουργούν υπέρ λίγων και εκλεκτών, εις βάρος του συνόλου. Να είναι η χρονιά που όλοι μας θα πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας και θα διεκδικήσουμε ενωμένοι όσα δικαιωματικά μας αναλογούν.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων εύχεται σε όλους υγεία, ελπίδα, δύναμη και δηλώνει έτοιμη για τη τελική αντίσταση σε αυτούς που μέρα με τη μέρα φρόντισαν να μας τα στερήσουν. Γνωρίζουμε πως δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά με πίστη, αποφασιστικότητα, πείσμα και επιμονή μπορεί αυτή η χρονιά να εγκαινιάσει το νέο και να οδηγήσει σε αλλαγή νοοτροπίας όλων. Με όραμα να δούμε την Πατρίδα μας, αν και πληγωμένη, να στέκεται ξανά υπερήφανη στα πόδια της, ευχόμαστε καλούς αγώνες ώστε να αναπνεύσουμε και πάλι αέρα ελευθερίας.