Δίνει πόντους στην Μανταλένα Παπαδοπούλου η αποχώρηση Λαπαβίτσα!

Crashonline.gr, 8 Σεπτεμβρίου 2015

crashonline08092015

Στο φουλ οι μηχανές των κομμάτων για τις επερχόμενες εκλογές, στο φουλ και τα σενάρια που παίρνουν και δίνουν για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στην Ημαθία. Μεταξύ αυτών και μερικά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα από τα σενάρια ήταν η πιθανότητα κοινής καθόδου στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που μάλλον δεν προχώρησε, με το ψηφοδέλτιο στην Ημαθία να εμπλουτίζεται από την παρουσία της πρώτης του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στην Ημαθία Μανταλένας Παπαδοπούλου (φωτογραφία), σε εκλόγιμη μάλιστα θέση και η οποία φαίνεται να παίρνει πόντους μετά την αποχώρηση Λαπαβίτσα.

Αλλά και πολύ κουβέντα έγινε το τελευταίο διάστημα για κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΚΚΙ-ΔΗΜΑΡ, με τη συμμετοχή του Άγγελου Τόλκα σ” αυτό, αλλά και του Θανάση Θεοχαρόπουλου πρώτου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Σενάρια και κουβέντα που ανάβουν αλλά και που διαφοροποιούνται μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα.

Σίγουρα τις αμέσως επόμενες ώρες τα σενάρια πρόκειται να φουντώσουν, μέσα από τις παρασκηνιακές κινήσεις των κομμάτων που αναζητούν συμμαχίες αλλά και τα πρόσωπα αυτά που με την παρουσία τους στα ψηφοδέλτια θα προσελκύσουν περισσότερους ψηφοφόρους.

Πηγή