Η υποψήφια των ΑΝΕΛ στην Ημαθία Μανταλένα Παπαδοπούλου επισκέφθηκε την Π.Υ. Ναούσης

Verianet.gr, 19 Σεπτεμβρίου 2015

veroianetb19092015

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναούσης επισκέφθηκε η Μανταλένα Παπαδοπούλου των ΑΝΕΛ μαζί με τον συνυποψήφιό της Ανδρέα Βέτσο, όπου έμεινε όπως μάθαμε μιάμιση ώρα αν και είθιστε προεκλογικά οι υποψήφιοι να αφιερώνουν το πολύ είκοσι λεπτά.

Η συζήτηση περιστράφηκε αρχικά γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις και η νέα πολιτικός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε εν όψει εκλογών. Το κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν το σώμα και ειδικά όσον αφορά το αίτημα για μετεγκατάσταση στις κτιριακές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην σχολή αστυφυλάκων, τις οποίες δεν χρησιμοποιούν και τους βρίσκουν σύμφωνους. Η ολιγωρία του κράτους έχει αφήσει το αίτημα σε εκκρεμότητα με μεγάλο κόστος. Παράλληλα, το σώμα είναι χωρισμένο σε τρία μέρη, τους συμβασιούχους, τους πενταετούς υποχρέωσης που η θητεία τους λήγει σε ένα χρόνο και το μόνιμο προσωπικό. Η Μανταλένα δεσμέυτηκε ότι θα είναι πάλι δίπλα τους και μετά τις εκλογές, για να προχωρήσουν μαζί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία μετεγκατάστασης αλλά και να μη μείνουν στο δρόμο νέοι πυροσβέστες. Τα χρήματα που είναι απαραίτητα για να μην μείνουν κι άλλοι νέοι άνεργοι μπορούν να αναζητηθούν από έσοδα που προκύπτουν με τη μείωση της γραφειοκρατίας στη χώρα.

veroianet19092015

Λίγες μέρες πριν κλιμάκιο των ΑΝΕΛ μαζί με τον πρώην Υπουργό κ. Παναγιώτη Σγουρίδη επισκέφθηκαν την Αστυνομία Βεροίας. Συζήτησαν για τα ζητήματα που τους απασχολούν κι αντάλλαξαν απόψεις για τη βέλτιστη αξιοποίηση του σώματος.

Πηγή