Οι ΑΝΕΛ ανασυντάσσουμε την πατρίδα μας!

Το Χωνί της Κυριακής, 19 Σεπτεμβρίου 2015 

Όταν το νέο πάει να γεννηθεί και το παλιό αρνείται να πεθάνει, παραφράζοντας τον Γκράμσι, οι αγώνες δεν σταματούν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από το 2012 συνεπείς στο πατριωτικό μας καθήκον, και σε αυτές τις εκλογές αποτελούμε δύναμη εγγύησης της σταθερότητας, της ασφάλειας, της ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας. Συνεργαστήκαμε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με ιεραρχημένο στόχο να βγει η χώρα από την ασφυξία, στην οποία μας οδήγησαν πέντε χρόνια οι "ναι σε όλα".

Οι Σαμαράς-Βενιζέλος, όταν μετά τις ευρωεκλογές έβλεπαν ότι έχαναν τα ερείσματα τους στην κοινωνία, σταμάτησαν να εφαρμόζουν τα μέτρα, τα οποία ψήφιζαν, για να μην αντιδράσει ακόμα περισσσότερο ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός. Αποτέλεσμα, η χώρα μας ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της στο ιερατείο των Βρυξελλών, έτσι όπως τις δρομολόγησαν οι κυβερνήσεις από το 2009, αλλά εκείνοι δεν ήταν συνεπείς προς τις δικές τους υποχρεώσεις προς εμάς. Οδηγηθήκαμε σε οικονομική ασφυξία, λοιπόν. Για αυτό δεν έγινε η 5η αξιολόγηση. Έτσι διενεργείται σταδιακά στη χώρα μεθοδευμένα "δολοφονία χαρακτήρων", ιδιαιτέρως των πατριωτικών φωνών που τάσσονται ενάντια στις επιδιώξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

toxoni20092015

Το Σχέδιο Σόιμπλε

Αναλαμβάνοντας τη διακυβένρηση της χώρα τον Ιανουάριο, ξεκίνησε επιτέλους η διαπραγμάτευση και το "ναι σε όλα" σταμάτησε. Την κρίσιμη στιγμή, φτάνοντας στο δημοψηφισμα, ο Πανος Καμμένος μετέβη στις Βρυξέλλες συμμετέχοντας πρώτη φορά ενεργά στη διαπραγμάτευση. Το σχέδιο Σοίμπλε είχε ως στόχο να κάνει την Ελλάδα αποθήκη ψυχών και να παραμείνουν 3,000,000 μετανάστες εντός της Ελλάδας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ταυτόχρονα, θα καλέιτο η χώρα σε υποτιμιμένο εθνικό νόμισμα να πληρώνει υπερτιμημένο ευρώ και με την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση να κινδυνεύει γεωπολιτικά ανά πάσα στιγμή από τις μόνιμες απειλές που αντιμετωπίζουμε από τις γειτονικές μας χώρες.

Το "πάρτυ" της διαπλοκής

Η άλλη επιλογή θα ήταν να μην πληρώσουμε την ΕΚΤ στις 20 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να κλέισει η ρευστότητα και τοτε, όχι απλά capital control δε θα είχαμε αλλά κλειστές εντελώς τις τράπεζες, διακίνηση χρήματος με όσα ο κάθε Έλληνας θα είχε στις τσέπες του και σύσσωμη τη διαπλογή να μπορεί να κινηθεί στη χώρα με τα εκατομμύρια που έβγαλε στο εξωτερικό, συν τοις άλλοις. Μπροστά στην καταστροφή αυτήν, που για πρώτη φορά αντιμετώπισε η χώρα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βάλαμε την πατρίδα πάνω απο το κομματικό όφελος. Στον πόλεμο εντάντια στους αποικιοκράτες, η μάχες δεν σταματούν μέχρι την απελευθέρωση. Καμιά φορά ο στρατηγός καλεί σε οπισθοχώρηση, ανασύνταξη, αντεπίθεση.

Ανασύναξη τώρα

Η πατρίδα μας καλείται να ανασυνταχθεί, ώστε σε δύο χρόνια να μην οδηγηθούμε σε άλλη δανειακή σύμβαση και νέα μνημόνια. Καλούμαστε να δομήσουμε το κράτος, χτυπώντας τη διαπλοκή και τη διαφθορά γιατί όσο δανειζόμαστε για να ξεπληρώσουμε δανεικά, δε θα απελευθερωθούμε ποτέ. Και για να το πετύχουμε, μοναδική λύση είναι μία κυβέρνηση που δεν την κρατάνε οι διαπλεκόμενοι και έχει αποδείξει ότι έχει τη βούληση να αγωνιστεί και να διεκδικήσει τα κλεμένα από τη λεηλασία αυτού του τόπου. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που κρατήσαμε το τραίνο στις ράγες, παραμένουμε η μοναδική δημοκρατική πατριωτική επιλογή για να οδηγήσουμε την πατρίδα μας, με ειρηνικό τρόπο, σε πολιτική και πολιτειακή ανασύνταξη. Να αναπνεύσουμε και πάλι αέρα ελευθερίας. Πιο αναγκαίοι από ποτέ, με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού θα είμαστε και πάλι η μεγάλη έκπληξη.