Με επισημότητα ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Νάουσας από τον Τουρκικό ζυγό

17 Οκτωβρίου 2015, Naousanews.gr

naousanews17102015

Με την αρμόζουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο εορτασμός για την Απελευθέρωση της Νάουσας από τον Τουρκικό ζυγό.

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία από τον Μητροπολίτη Παντελεήμων στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και η απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική της πόλης και τον Στρατό. Στη συνέχεια έγινε η επιμνημόσυνη δέηση η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον δάσκαλο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κ. Θεόδωρο Στασινό και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Παρόντες από πλευράς επισήμων ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η πρόεδρος Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφια βουλευτής Μανταλένα Παπαδοπούλου, οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος και Φρόσω Καρασαρλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης , ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλου του δήμου Νάουσας, θεσμικοί παράγοντες της Νάουσας και εκπρόσωποι της αστυνομίας, τη Β’ Μοίρας Καταδρομών και της Πυροσβεστικής.

naousanews17102015a

naousanews17102015b

Πηγή