Ανακοίνωση ανάληψης καθηκόντων Εκπροσώπου Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δήλωση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για την ανάληψη καθηκόντων της Μανταλένας Παπαδοπούλου ως Εκπροσώπου του Κινήματος

ekproswposanel

Πάνος Καμμένος: "Να δώσω κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη που ανέλαβε Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Σήμερα, που είναι η τέταρτη επέτειος από την ίδρυση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σας ανακοινώνω ότι στη θέση της, ως εκπρόσωπος του Κινήματος, αναλαμβάνει η μέχρι τώρα πρόεδρος της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου, η οποία θα σας κάνει την πρώτη της δήλωση με τη νέα της ιδιότητα".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις εδώ

Δήλωση Μανταλένας Παπαδοπούλου για την ανάληψη των καθηκόντων της Εκπροσώπησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

"Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και για το σύνολο της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων η έμπρακτη εμπιστοσύνη του Προέδρου μας κ. Πάνου Καμμένου στη νέα γενιά με έναν ακόμη τρόπο, αναθέτοντάς μου την εκπροσώπηση του Κινήματος. Οδεύοντας προς το δεύτερο τακτικό Συνέδριο εύχομαι καλή δύναμη στην Προσυνεδριακή Επιτροπή Νεολαίας για ένα επιτυχημένο και ενωτικό συνέδριο.

Είμαι υπερήφανη που μέχρι τώρα εκπροσώπησα πραγματικά αξιόλογους, άφθαρτους και αγωνιστές νέους και νέες με όραμα και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στην Πατρίδα μας σε τόσο δύσκολους καιρούς. Είμαι υπερήφανη για κάθε νέο και νέα που μετουσίωσε την απογοήτευση, που κάθε ένας από εμάς μπορεί να νοιώθει με τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες μας έφεραν, σε πείσμα και ενεργό συμμετοχή, αντιλαμβανόμενοι ότι η εκ του μακρόθεν κριτική δεν μπορεί να φέρει τομές. Ξεκινήσαμε μαζί διαμορφώνοντας δομές και αναπτύσσοντας τη Νεολαία μας πανελλαδικά σε τόσο δύσκολες συνθήκες από όλες τις απόψεις και από πλευράς μου η υποστήριξη στη συνέχεια είναι αδιαμφισβήτητα δεδομένη. Ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί γιατί με την παραίνεση του Προέδρου μας να αποτελέσουμε αυτόνομη οργάνωση, μπορέσαμε ελεύθερα να εκφραζόμαστε και να λειτουργούμε.

Εύχομαι η πορεία της Νεολαίας στο εξής να είναι ακόμα πιο δυναμική και αποτελεσματική στη κατεύθυνση που θέσαμε εξ αρχής. Στο δύσκολο έργο της αλλαγής νοοτροπίας που τόσο έχουμε ανάγκη ώστε να δούμε την Πατρίδα μας ξανά ελεύθερη, δυνατή, σε τάξη, με δυνατότητες ανάπτυξης και ανέλιξης του κάθε Έλληνα και Ελληνίδας και του συνόλου της κοινωνίας".

Πηγή