ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Παριστάνουν τους τιμητές, ενώ η στάση τους συνιστά τον ορισμό της υποκρισίας.


Πρώτα έπαιξαν τα ρέστα τους προκειμένου να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις αυτής της κυβέρνησης για το κορυφαίο θέμα του χρέους, φτάνοντας στο έσχατο σημείο να τηρήσουν αντεθνική στάση.

Τώρα δηλώνουν σε όλους τους τόνους πως θα καταψηφίσουν τα μέτρα ύψους μόλις 5,4 δις ευρώ, ενώ αν ήταν στην κυβέρνηση θα ψήφιζαν με κλειστά μάτια μέτρα υπερπολλαπλάσιου κόστους και θα τα υπερασπίζονταν μέχρι και την τελευταία υποπαράγραφο. Ιδίως η Ν.Δ. των κ.κ. Μητσοτάκη-Σαμαρά.

Κι όμως, δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την περίοδο που η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δήλωναν πως θα ψήφιζαν και με τα δύο χέρια τα πάντα, αρκεί να έρθει συμφωνία - και διαδήλωναν μάλιστα γι’ αυτό.

Ποτέ δεν νοιάστηκαν για τον μόχθο και τον πόνο ούτε των ανθρώπων που ανήκουν στη μεσαία τάξη, ούτε των μισθοσυντήρητων, ούτε των ανέργων, ούτε βεβαίως για τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Και ποτέ δεν θέλησαν να δώσουν μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Και αυτό οι Έλληνες πολίτες το γνωρίζουν πολύ καλά».