Η άριστη παρουσία της Μανταλένας στη ΔΕΘ και... η αλλαγή στο ημίχρονο!

Η άριστη παρουσία της Μανταλένας στη ΔΕΘ και... η αλλαγή στο ημίχρονο!

Εφημερίδα Λαός, 17 Σεπτέμβρη 2016


Σε πολλά μπορεί να συμφωνήσει κανείς ή να διαφωνήσει με τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη ΔΕΘ, εκείνο όμως που είναι μάλλον κοινός τόπος είναι η πολύ καλή παρουσία της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Μανταλένας Παπαδοπούλου, ως συντονίστριας της διαδικασίας. Ευγενική, διακριτική και εύστροφη η Μανταλένα από το Καμποχώρι της Αλεξάνδρειας, ξεπέρασε με την 'πρώτη' της στη ΔΕΘ πολλές και πολλούς! deth2016a

Παρά ταύτα, έκπληξη προκάλεσε στη συνέχεια της διαδικασίας η απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΛ να επιλέξει συντονιστή από το πάνελ των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα τον Νίκο Οικονόμου από την εφημερίδα «Δημοκρατία». Ο κ. Καμμένος του ζήτησε να κάνει πρώτος ερώτηση καθώς όπως είπε: «Την επόμενη μισή ώρα να συντονίσετε εσείς και να δίνετε εσείς τον λόγο στους συναδέλφους σας δημοσιογράφους για να μην υπάρχει κανένα παράπονο και να μην μπορεί κανείς να πει ότι αποκλείσαμε κάποιον δημοσιογράφο».

Όπως και έγινε! Έτσι περίπου μισή ώρα μετά τον συντονισμό των ερωτήσεων από τη Μανταλένα Παπαδοπούλου, ανέβηκε στο πάνελ ο κ. Οικονόμου.

Πηγή