Η άριστη παρουσία της Μανταλένας στη ΔΕΘ και... η αλλαγή στο ημίχρονο!

Η άριστη παρουσία της Μανταλένας στη ΔΕΘ και... η αλλαγή στο ημίχρονο!

Εφημερίδα Λαός, 17 Σεπτέμβρη 2016


Σε πολλά μπορεί να συμφωνήσει κανείς ή να διαφωνήσει με τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη ΔΕΘ, εκείνο όμως που είναι μάλλον κοινός τόπος είναι η πολύ καλή παρουσία της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Μανταλένας Παπαδοπούλου, ως συντονίστριας της διαδικασίας. Ευγενική, διακριτική και εύστροφη η Μανταλένα από το Καμποχώρι της Αλεξάνδρειας, ξεπέρασε με την 'πρώτη' της στη ΔΕΘ πολλές και πολλούς! deth2016a

Περισσότερα...

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου με τη Νεολαία ΑΝΕΛ στον Υπουργό Παιδείας

Βεροιώτης.gr, 10 Δεκεμβρίου 2015

pelegrinis

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων επισκέφθηκε την Τετάρτη 9/12 τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Θεοδόση Πελεγρίνη. Η Πρόεδρος Μανταλένα Παπαδοπούλου, μαζί με τα στελέχη Κωνσταντίνο Καράμπελα, Αλέξανδρο Γεωργίου και Έλβις Παπανικόλα συζήτησαν μαζί του τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, καταθέτοντας τις προτάσεις και τις απόψεις της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Περισσότερα...

Σφοδρή επίθεση της Μανταλένας Παπαδοπούλου στη ΝΔ

Βεροιώτης.gr, 22 Νοεμβρίου 2016

madalena  nd
Μέσω της σελίδας της στο Facebook σχολίασε η Μανταλένα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος Νεολαίας ΑΝΕΛ και Πολιτευτής Ημαθίας, τις σημερινές εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας:

Περισσότερα...

Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Καθαίρεση»

Βεροιώτης.gr, 11 Μαρτίου 2015

veroiotisgr11032015

Με μια λέξη σχολίασε η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πολιτευτής του νομού Ημαθίας και Πρόεδρος Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη στα κοινωνικά δίκτυα: «Καθαίρεση».

Περισσότερα...

Με επισημότητα ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Νάουσας από τον Τουρκικό ζυγό

17 Οκτωβρίου 2015, Naousanews.gr

naousanews17102015

Με την αρμόζουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο εορτασμός για την Απελευθέρωση της Νάουσας από τον Τουρκικό ζυγό.

Περισσότερα...

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μανταλένα Παπαδοπούλου

17 Οκτωβρίου 2015, Veriotis.gr

veriotis 17102015

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απευθέρωση της Βέροιας από τον Τουρκικό Ζυγό βρέθηκε η πολιτεύτρια του νομού Ημαθίας Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Περισσότερα...

Η υποψήφια των ΑΝΕΛ στην Ημαθία Μανταλένα Παπαδοπούλου επισκέφθηκε την Π.Υ. Ναούσης

Verianet.gr, 19 Σεπτεμβρίου 2015

veroianetb19092015

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναούσης επισκέφθηκε η Μανταλένα Παπαδοπούλου των ΑΝΕΛ μαζί με τον συνυποψήφιό της Ανδρέα Βέτσο, όπου έμεινε όπως μάθαμε μιάμιση ώρα αν και είθιστε προεκλογικά οι υποψήφιοι να αφιερώνουν το πολύ είκοσι λεπτά.

Περισσότερα...

Δυναμικά μπροστά η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Εφημερίδα ΛΑΟΣ, 17 Σεπτεμβριου 2015

efireridalaosa17092015

Συνεχίζει δυναμικά τον προεκλογικό της αγώνα η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρώτη στη λίστα του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στην Ημαθία.

Περισσότερα...

Μπάλα, φλας και γοητεία

Εφημερίδα "Το Χωνί της Κυριακής", 13 Σεπτεμβρίου 2015

Από τα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν λείπει ούτε το μυαλό, ούτε και η επαγγελματική καταξίωση, ούτε... και η ομορφιά. Τα ονόματα: Ο γνωστός διαιτητής και διεθνής παρατηρητής δε αγώνες Champions League και UEFA, Θεόδωρος Κεφαλάς, που είναι τομεάρχης αθλητισμού, κατεβαίνει στο νομό Κορινθίας. Με τους ΑΝΕΛ στην Α΄ Αθήνας κατεβαίνει και ο γνωστός και πολυβραβευμένος φωτορεπόρτερ και ανταποκριτής ξένου Τύπου, Ντίνος Αργυρόπουλος.

Η Πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αγωνίζεται στο νομό Ημαθίας.

Περισσότερα...

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. Ημαθίας από τον Π. Σγουρίδη

inveria.gr, 11 Σεπτεμβρίου 2015

madalena sgouridis11092015

Στη Βέροια βρέθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σγουρίδης, όπου συμμετείχε στην παρουσίαση του συνδυασμού του κόμματος στην Ημαθία και μίλησε για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την κεντρική πολιτική σκηνή, το αγροτικό, το δημοψήφισμα, την διαπραγμάτευση και το 3ο Μνημόνιο. 

Περισσότερα...

Δίνει πόντους στην Μανταλένα Παπαδοπούλου η αποχώρηση Λαπαβίτσα!

Crashonline.gr, 8 Σεπτεμβρίου 2015

crashonline08092015

Στο φουλ οι μηχανές των κομμάτων για τις επερχόμενες εκλογές, στο φουλ και τα σενάρια που παίρνουν και δίνουν για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στην Ημαθία. Μεταξύ αυτών και μερικά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Περισσότερα...