ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να σηκώνουν ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, να μας συγκινούν με τις συγκλονιστικές εμφανίσεις και να μας κάνουν υπερήφανους.

Περισσότερα...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι διακρίσεις στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συνεχίζονται. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Δήμητρα Κοροκίδα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην σφαιροβολία και στον Παναγιώτη Τριανταφύλλου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην ξιφασκία. Θερμά συγχαρητήρια επίσης και για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την εθνική ομάδα μπότσια».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

«Στο ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί «ουρά» της ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας του Βορίδη, του Γεωργιάδη και του Πλεύρη συνεχίζουν να κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια, ενώ περισσεύει το θράσος. Ο ελληνικός λαός τους έβαλε, όμως, οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

«Πολύ πρόωρα ο κ. Μητσοτάκης άρχισε να μοιράζει υποσχέσεις! Προφανώς, γιατί ο πολιτικός του λόγος δεν χαίρει της παραμικρής αξιοπιστίας από την συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού και ο ίδιος δεν μπορεί να πείσει για τις πραγματικές προθέσεις του, ούτε καν τα στελέχη και τους απλούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΥ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνιζόμαστε στο πλαίσιο της κυβέρνησης ώστε να μπορέσει η οικονομία να ξεφύγει από την ύφεση. Η Ν.Δ. ουσιαστικά προτείνει περικοπές σε μισθούς και συντάξεις»

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Γιώργου Διαμαντόπουλου. Τέτοιου είδους φασιστικές συμπεριφορές είναι απαράδεκτες σε μια Δημοκρατία και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΑΒΕΛΑ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον ξαφνικό, πρόωρο και άδικο χαμό του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα σε τροχαίο δυστύχημα. Ένας νέος άνθρωπος, που ξεχώριζε για το ήθος του και την εργατικότητά του στο δημοσιογραφικό επάγγελμα και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έφυγε τόσο αναπάντεχα και τόσο παράλογα. Κρίμα. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Μανώλη Στεφανουδάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό, στον Δημήτρη Σενικίδη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στη σφαιροβολία και στον Δημήτρη Μπακοχρήστο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην άρση βαρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Περισσότερα...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια στους Έλληνες Παραολυμπιονίκες Θανάση Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Ζησίδη που κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, στη σφαιροβολία κατηγορίας F32. Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς που χάρη στη δύναμη της ψυχής σας, την πίστη σας και την τεράστια θέλησή σας σηκώσατε ψηλά την Ελλάδα και κάνατε υπερήφανους όλους τους Έλληνες».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ - ΠΑΣΟΚ - ΗΓΕΣΙΑΣ Ν.Δ. ΝΑ ΜΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ -ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Βιάζονται πολύ εκεί στο Ποτάμι, όπως επίσης στο ΠΑΣΟΚ και σε μερίδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στον αστερισμό Σαμαρά-Μητσοτάκη, να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ-Ανδρέα Γεωργίου.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ το καλοκαίρι του 2010, την περίοδο που διορίστηκε επικεφαλής της ο επί χρόνια υπάλληλος του ΔΝΤ Ανδρέας Γεωργίου και το ετεροχρονισμένο φούσκωμα του ελλείμματος, με μοχλό το περίφημο μυστικό SWAP της Goldman Sachs του 2001 του μέγα αρχιερέα της διαπλοκής κ. Σημίτη.

Περισσότερα...