ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΟ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» ΤΟΥ EXTRA ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΖΑΡΑΚΕΛΗ

Στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό αυτό που είδαμε είναι προθέσεις μέχρι να φθάσουμε στα τελικά αποτελέσματα στην επόμενη Σύνοδο.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι η οφειλόμενη απόδοση τιμής στη Γυναίκα, που μοχθεί καθημερινά διεκδικώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής και μάχεται απέναντι σε πολλές αντιξοότητες.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΤΣΗ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το θάνατο του μεγάλου ζωγράφου και χαράκτη Παναγιώτη Τέτση, ενός από τους πιο σημαντικούς διαμορφωτές της μεταπολεμικής ελληνικής ζωγραφικής.

Περισσότερα...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ

Για τις εξελίξεις στην προσφυγική κρίση:

Παρακολουθώ με ανησυχία όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες την προσφυγική κρίση, η οποία πράγματι δοκιμάζει τη συνοχή της Ε.Ε. Βλέπουμε ορισμένες χώρες για λόγους εσωτερικής νομιμοποίησης κι επειδή αυξάνονται τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων να «βγάζουν κορόνες», όπως οι κατάπτυστες δηλώσεις του Σλοβάκου Πρωθυπουργού εναντίον της Ελλάδας.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟΥΣ Γ. ΔΑΡΑΚΗ-Γ. ΔΑΡΡΑ

Για το προσφυγικό και το επικείμενο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών:

Το μεταναστευτικό-προσφυγικό επειδή είναι ένα διεθνές ζήτημα ασφάλειας και όχι τοπικό θέμα είναι απαραίτητο να έχουμε μια εθνική πρόταση όταν θα πάμε στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Συνέδριο του Ποταμιού ή Συνεύρεση του παλαιοκομματισμού, της διαπλοκής και της ανομίας;

Το αδιόρθωτο εσωτερικό πολιτικό κατεστημένο εκπροσωπήθηκε «επάξια», καλώντας και τον γνωστό εξωτερικό τους συνεργάτη νεοφιλελεύθερο κ. Φέρχοφστατ να μας απειλήσει ξανά για GREXIT και, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, να μας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας με άποψη και στυλ «παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά τρίτης χώρας». Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει ο νοήμων κ. Σημίτης ο οποίος κάποτε οφείλει να καταλάβει ότι κατετάγη από τους Έλληνες στον πολιτικό καιάδα και ότι η Πατρίδα μας δεν έχει ανάγκη από πάτρωνες.

Περισσότερα...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΧΩΝΙ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΟΡΗ

Η αδυναμία της Ευρώπης να διαχειριστεί ή να τηρήσει τις αποφάσεις των ανώτατων οργάνων της για το προσφυγικό έχουν δημιουργήσει σοβαρά ρήγματα στην Ένωση. Θεωρείτε πως μπορούν να επουλωθούν τα τραύματα; Σε ποιες αποφάσεις προσβλέπετε κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας;

Το ζήτημα των μετακινούμενων πληθυσμών το οποίο είναι σε κρίσιμη φάση, είναι διεθνές ζήτημα ασφαλείας και η χώρα μας καλείται να το αντιμετωπίσει όχι μόνη της, αλλά σε συνεργασία με τις χώρες της Ε.Ε και όχι μόνο.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΕGA» ΣΤΟΥΣ Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ - Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ

Για τις εξελίξεις στην προσφυγική κρίση:

Το προσφυγικό - μεταναστευτικό είναι ένα διεθνές ζήτημα ασφάλειας και βεβαίως στην περίπτωση της χώρας μας είναι ένα εθνικό ζήτημα και πρέπει η αντιπολίτευση να κάνει παραγωγικές προτάσεις παρακάμπτοντας τη στείρα κριτική. Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης που έχουν δημοσιοποιηθεί, εφαρμόζονται ήδη στην πράξη. Όταν διαφωνεί η αντιπολίτευση οφείλει να είναι παραγωγική και να παρουσιάζει ρεαλιστικές θέσεις.

Περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Η κυρία Γεννηματά χαρακτηρίζεται για την επιλεκτική της μνήμη. Και προφανώς έχει απωθήσει στα βάθη της μνήμης της ή επιθυμεί να ξεχάσει ότι το ΠΑΣΟΚ και η ίδια προσωπικά ως υπουργός συνεργάστηκε και συναγελάστηκε για σχεδόν τρία χρόνια με την αυθεντική ακροδεξιά του Βορίδη, του Άδωνη Γεωργιάδη, του Πλεύρη και του Μπαλτάκου, στην αλήστου μνήμης κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - ΕΛ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΗ


Για την ανάληψη καθηκόντων εκπροσώπου των ΑΝΕΛ:

Μετά από τρία χρόνια από την εκλογή μου στην προεδρία της Νεολαίας των ΑΝΕΛ, είναι μεγάλη τιμή τόσο προσωπικά όσο και για το σύνολο της νεολαίας η εμπιστοσύνη που έδειξε έμπρακτα ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος στη νέα γενιά.

Περισσότερα...