ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ

«Η έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου αξιολόγησης του ΔΝΤ είναι αποκαλυπτική για τα σοβαρά λάθη και τις αστοχίες που έγιναν από την πλευρά των ευρωπαίων εταίρων μας και από το Ταμείο στο πρόγραμμα του 2010 για την Ελλάδα, με τα γνωστά αποτελέσματα, τη βίαιη φτωχοποίηση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού, την έκρηξη της ανεργίας σε δυσθεώρητα ύψη και την οικονομική μετανάστευση χιλιάδων νέων Ελλήνων.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

«Σοβαρό θα ήταν η αντιπολίτευση να ζητά να γίνει έρευνα για το πώς και γιατί μπήκε η χώρα στα μνημόνια»

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 42η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Σαράντα δύο χρόνια συμπληρώνονται από την πτώση της δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, από την ημέρα εκείνη που έσπασαν τα δεσμά της καταπίεσης του ελληνικού λαού.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΤΟΥ ΣΚΑΪ

«Το μαύρο σε κανάλι το έριξε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου»

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ FOCUS103,6

«Το «δωράκι» των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα δεν είναι αυτό που μπορεί να εξασφαλίσει τη σταθερότητα, αλλά οι συγκλίσεις»

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί υποτιθέμενης συμμετοχής μου σε εταιρεία που μετέχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι ψευδή και ανυπόστατα».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ KONTRA CHANNEL «ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ»

«Η συζήτηση για την αναθεώρηση άρθρων του Συντάγματος μόλις ξεκίνησε και όλες οι απόψεις που θα τεθούν στο τραπέζι δημόσια, θα συζητηθούν. Χθες γιορτάζαμε τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Τότε κάποιοι νέοι αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης. Με τα χρόνια όμως φθάσαμε να έχουμε ένα πολιτικό σύστημα που εξέθρεψε δυναστείες στο πλαίσιο ενός ακραίου δίπολου, το οποίο δημιούργησε πρόβλημα στις δημοκρατικές και θεσμικές διαδικασίες.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας για την πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου και την ολόψυχη αλληλεγγύη μας στις οικογένειες των θυμάτων, στους πολίτες του Μονάχου και στο γερμανικό λαό».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

«Σαράντα δύο χρόνια από την αποφράδα ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, η Τουρκία εξακολουθεί να κατέχει το 40% του μαρτυρικού νησιού κατά παράβαση όλων των ψηφισμάτων και των αποφάσεων του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαίου.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας για την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση που σκόρπισε το θάνατο δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών, ανάμεσά τους και μικρών παιδιών, στη Νίκαια της Γαλλίας ανήμερα της εθνικής επετείου της Γαλλικής Επανάστασης.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ «ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» ΣΤΟΥΣ Γ. ΝΤΣΟΥΝΟ ΚΑΙ ΧΡ. ΚΟΥΤΡΑ

«Κανείς δεν ανέχεται την αναβολή της εκδίκασης για το σκάνδαλο της Siemens, ούτε ο ελληνικός λαός ούτε οι ΑΝΕΛ»

Περισσότερα...