ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗ

«Με το θάνατο του κορυφαίου φιλόλογου, μεταφραστή της Ιλιάδας και της Οδύσσειας του Ομήρου και πανεπιστημιακού δασκάλου, του Δημήτρη Μαρωνίτη, ο πνευματικός κόσμος έγινε από σήμερα όντως φτωχότερος.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕΓΑΔΟΥΚΑ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη θλίψη μας για την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Μεγαδούκα. Ο Νίκος Μεγαδούκας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ασίγαστο πάθος και διακρίθηκε για την εγκυρότητά του, τη βαθύτατη καλλιέργειά του και τη σεμνότητά του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

«Θυμίζουμε στην κ. Γεννηματά ότι το ΠΑΣΟΚ και η ίδια προσωπικά ως υπουργός συναγελάστηκαν και είχαν αγαστή συνεργασία για σχεδόν τρία χρόνια με την ακροδεξιά του Βορίδη, του Άδωνη Γεωργιάδη και του Πλεύρη, στην αλήστου μνήμης κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

Περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Η Ν.Δ. και ο εκπρόσωπός της, ο «πύραυλος Κουμουτσάκος -Κουμουτσάκος…» όπως τον προσφωνούν οι «φίλοι» του, έχουν τη συνήθεια να κρύβουν την αλήθεια και να ψάχνουν για φαντάσματα.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΖΟ ΚΟΞ

«Αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία της βουλευτού του Εργατικού Κόμματος της Μ. Βρετανίας και μητέρας δύο παιδιών Τζο Κοξ. Η δολοφονική επίθεση ήταν μια πράξη μίσους και μισαλλοδοξίας σε βάρος της Ανθρώπινης ζωής και της Αξιοπρέπειας, ένα δολοφονικό χτύπημα κατά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας στην οικογένεια της βουλευτού που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ Κ. ΠΑΤΕΡΑ

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα. Παρακαλούνται όσοι από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν».

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ»

Για τη θέση της ΝΔ περί πολιτικών και πιθανών ποινικών ευθυνών των πολιτικών πρωταγωνιστών κατά την περσινή διαπραγμάτευση με τους δανειστές:

Ας περιμένουμε ως το τέλος του μήνα (Ιουλίου) που θα συζητηθούν στη Βουλή τα περί ευθυνών που λέει η Ν.Δ. πως υπάρχουν. Θεωρώ πως είναι λάθος να αλλοιώνεται η ουσία της επετείου του δημοψηφίσματος. Αυτό που αξίζει να θυμόμαστε από την περσινή χρονιά είναι ότι ο ελληνικός λαός μετά από πέντε μνημονιακά χρόνια σήκωσε ανάστημα και προέβαλε ένα βροντερό «ΟΧΙ» στα τελεσίγραφα.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

«Προκαλεί τον έντονο αποτροπιασμό μας η τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης που σκόρπισε το θάνατο και τον τραυματισμό δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

«Εδώ και ένα χρόνο η Ελλάδα κλήθηκε να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη προσφυγική - μεταναστευτική κρίση, συμπαραστεκόμενη υλικά, ψυχικά και ηθικά στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ

«Προκαλεί παγκόσμιο σοκ η αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση σε νυκτερινό κέντρο στο Ορλάντο με θύματα δεκάδες ανυποψίαστους και αθώους Αμερικανούς πολίτες. Η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι δικαιολογημένα συγκλονισμένη από αυτή τη μαζική και εν ψυχρώ δολοφονία.

Περισσότερα...