ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

«Ημέρα ιστορικής μνήμης και εθνικής περισυλλογής η σημερινή, καθώς συμπληρώνονται 563 χρόνια από την ημέρα που «η Πόλις εάλω», από την αποφράδα ημέρα που η Κωνσταντινούπολη, η πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, του Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας, έπεσε ηρωικά μαχόμενη στα χέρια των Οθωμανών.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ EUROGROUP

«Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την ύπαρξη δεσμευτικού χάρτη για τη ρύθμιση του χρέους μπήκαν τα θεμέλια για να περάσει η πατρίδα μας από τη φάση της αβεβαιότητας σε μια νέα εποχή ώστε να αρχίσει να αναπτύσσεται σταθερά.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «KONTRA 24» ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΛΙΑΤΣΟ

Το πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή είναι ένας από τους σταθμούς του οδικού χάρτη που μπήκε από τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να ξεκινήσει η συζήτηση για το θέμα του χρέους. Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη ρύθμιση του χρέους θα μπορέσει η χώρα να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με τον αναπτυξιακό νόμο που θα θέσει τις βάσεις για ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ

«Ο κ. Σαμαράς εκτός από αμετανόητος, είναι και προκλητικός, όταν μιλά για …νέμεση!

Περισσότερα...

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

«Εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και στους γονείς που μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες τους.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει το γνώριμο μοτίβο της ασύστολης κινδυνολογίας και καταστροφολογίας.

Περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

«Αντί να καταφεύγει σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της στιγμής, ελλείψει αντιπρότασης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, να ψάξει μέσα στο κόμμα του να βρει ποιοι ξεπουλούσαν τα ασημικά της χώρας.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Παριστάνουν τους τιμητές, ενώ η στάση τους συνιστά τον ορισμό της υποκρισίας.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

«Η 19η Μαΐου αποτελεί ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και απόδοσης τιμών στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Πόντιους που αντιμετώπισαν το σκληρότερο πρόσωπο του κεμαλικού καθεστώτος: Σφαγές, βανδαλισμοί, δολοφονίες, λεηλασίες, βιασμοί και ξεριζωμός από τις πατρογονικές εστίες.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις τρομοκρατικού χαρακτήρα επιθέσεις που σημειώθηκαν κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται με τέτοιου είδους απειλές».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP

«Η ηγεσία της ΝΔ, όπως επίσης και κάποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις έπαιξαν τα ρέστα τους για να μην κλείσει η αξιολόγηση, να μην υπάρξει συμφωνία ή να επιβάλλονταν στην Ελλάδα πρόσθετα προληπτικά μέτρα. O απώτερος στόχος τους ήταν εμφανής και δεν ήταν άλλος από την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Περισσότερα...