ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΔΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΔΑΡΡΑ

«Θα μπορέσουμε να βγούμε από αυτό τον φαύλο κύκλο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι ξεκινά η συζήτηση για το χρέος. Υποκριτική η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

«Ο ρόλος της μητέρας είναι καθοριστικός στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Η μητέρα σηκώνει στους ώμους της την οικογένεια, την κοινωνία, την πατρίδα. Μοχθεί καθημερινά και προσφέρει αγόγγυστα για την οικογενειακή ευτυχία και την κοινωνική ευημερία και πρόοδο.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

«Η Πρωτομαγιά συμβολίζει τους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων για την κατάκτηση των εργασιακών, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, που πολλές φορές στην Ιστορία βάφτηκαν στο αίμα.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

«Η κυβέρνηση, την οποία στηρίζουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, υλοποιεί μία συμφωνία την οποία έθεσε στην κρίση του ελληνικού λαού, σε απόλυτη αντίθεση με ό,τι έκαναν οι κυβερνήσεις Σαμαρά και Παπανδρέου.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Γεράσιμου Αρσένη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, δηλαδή το εκφυλισμένο και μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ, που όσα νέα ονόματα και να εφεύρουν παραμένει το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, άδικα βιάζεται να ικανοποιήσει το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας και να ρίξει την εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που αγωνίζεται να βγάλει τη χώρα από τη μέγγενη του ΔΝΤ.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «EN KAMINΩ» ΣΤΟ KONTRA CHANNEL (Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ)

«Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει η πατρίδα μας να ξεφύγει από τα μνημόνια είναι η διευθέτηση του χρέους. Η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ υιοθετούν και αναμασούν πλήρως τη ρητορική του ΔΝΤ και αυτό συνιστά αντεθνική στάση»

Περισσότερα...

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

«Το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού Χριστού είναι μήνυμα Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Συμπληρώνονται σήμερα 49 χρόνια από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την εγκαθίδρυση της επταετούς Χούντας.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ/STAR ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

«Προέχει να κλείσει η αξιολόγηση όπως προβλέπεται στη συμφωνία και στη συνέχεια να λυθεί το ζήτημα του χρέους. Θα πρέπει να κλείσει το ζήτημα του χρέους. Η αντιπολίτευση θα εφάρμοζε πιστά τα επιπλέον μέτρα που ζητά το ΔΝΤ»

Περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

«Στο Ποτάμι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Παρά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου απέναντι σε συκοφαντικά δημοσιεύματα, συνεχίζουν την ασύστολη λασπολογία, επιχειρώντας παράλληλα να κηλιδώσουν τη μνήμη του νεκρού πατέρα του.

Περισσότερα...