ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

«Η βάναυση συμπεριφορά των αρχών των Σκοπίων απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες με ρίψη χημικών και σφαιρών από καουτσούκ ήταν αποτρόπαια, αντι-ανθρωπιστική και φυσικά απόλυτα καταδικαστέα.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

«Θα πρέπει να γίνει έλεγχος και να ταυτοποιηθούν όλα τα μέλη όλων των Μ.Κ.Ο. και των «Αλληλέγγυων» να ξέρουμε ποιοι είναι»

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ WIKILEAKS ΚΑΙ PANAMA PAPERS

«Ο κ. Μοσκοβισί μίλησε για πολύ καλή εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση «Panama papers», χαρακτηριστικό της αξιοπιστίας των Wikileaks.

Το πιστωτικό γεγονός που αναφέρει ο κ. Τόμσεν και διαψεύδει η κ. Λαγκάρντ δεν αποτελεί μόνο ηθικό θέμα αλλά και θέμα κερδοσκοπίας από αυτούς που θα κέρδιζαν ποντάροντας σε πιστωτικό γεγονός.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

Για το προσφυγικό:

Έχουμε συνηθίσει την αυθαίρετη και επιπόλαιη ρητορική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τη διαχείριση του προσφυγικού.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» ΣΤΟΥΣ Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ - Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ

Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις και την προσφυγική κρίση:

Το προσφυγικό δεν θα πρέπει να συνδέεται με το θέμα της τρομοκρατίας και όσοι το κάνουν αυτό είναι τουλάχιστον επικίνδυνοι. Θα πρέπει να θυμηθούμε όλοι μας ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες δεύτερης και τρίτης γενιάς είναι αυτοί που κατά χιλιάδες πήγαν και πολέμησαν στη Συρία τα προηγούμενα χρόνια και επέστρεψαν.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ»

«Ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά είναι όσα αναφέρει ο κ. Παπαχρήστος στα «Νέα» σχετικά με το ταξίδι του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου.

Περισσότερα...

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Γ. ΔΑΡΑΚΗ - Γ. ΔΑΡΡΑ

«Το ΔΝΤ εκβιάζει για πιο σκληρά μέτρα και η Ν.Δ. υιοθετεί δυστυχώς τη λογική του ΔΝΤ. Η στάση της Ν.Δ. είναι αντεθνική»

Περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΦΑΙΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ» ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

«Ο κ. Θεοδωράκης μετατρέπει το Ποτάμι του σε βούρκο. Η εμπάθεια και η ανοησία του ξεπερνούν κάθε όριο πλέον.

Περισσότερα...

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821

Η διπλή γιορτή της Εθνεγερσίας του 1821 και του Ευαγγελισμού νοηματοδοτεί το σήμερα με το διπλό μήνυμα της Πίστης και της εθνικής υπερηφάνειας. Το 1821 είναι η κορυφαία στιγμή στην πορεία του Έθνους μας από την αρχαιότητα.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

«Μαύρη Τρίτη σήμερα για τις Βρυξέλλες, πόλη σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη από τα αποτρόπαια τρομοκρατικά χτυπήματα στο αεροδρόμιο και το μετρό της Βελγικής πρωτεύουσας που σκόρπισαν το θάνατο, τον τρόμο και τον πανικό.

Περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

«Οι εκδηλώσεις ρατσιστικής βίας και η έλλειψη συμπόνιας και ανθρωπισμού είναι ξένα στο DNA του ελληνικού λαού. Η λέξη «ρατσισμός» είναι ξενόφερτη, αν οι Έλληνες διαπνέονταν από αυτό θα είχαν εφεύρει και την αντίστοιχη ελληνική λέξη στο πλούσιο λεξιλόγιο μας. Οι αξίες της Ισότητας, της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης μας ενέπνεαν και συνεχίζουν να μας εμπνέουν σταθερά ως έθνος.

Περισσότερα...